Mogo Music

Mogo MusicМОГО Мюзик е уникална независима звукозаписна компания, която обединява няколко музикални идеи в една. Откроява се с дейностите си не само от продуцентски и студиен аспект, но и с образователната си насока. Целта на компанията е да създава стойностна музика на високо артистично ниво, да даде начало на една общност, която да гради бъдещето на българската музика и култура. МОГО Мюзик предоставя възможност за талантливи хора да творят и записват в условия, каквито всеки добър артист заслужава.

МОГО Мюзик се стреми да запази и популяризира уникалния звук на своите таланти, обединени от общата си страст към музиката и непрекъсната връзка с публиката. Целта е да се даде почва за развитие на независими артисти, които да допринасят за обогатяването не само на българската, но и световна музикална общност. Философията и желанието на МОГО Мюзик е да развие с общи усилия и труд, културна среда в която младите музиканти в града да имат реален шанс да запишат и завършат своя собствен продукт.

МОГО Мюзик подкрепя класическата, джазова и модерната българска музика. Това за компанията е изключително важно, защото авторството, или по точно творчеството на един изпълнител, било то млад или вече отвърден го прави творец с главно Т. И за тази цел се бори за израстването и утвърждаването на всички качествени български композиции, песни и творби, които записва.

Дейностите на МОГО Мюзик включват продуциране и звукозапис на музикалните таланти, организиране на концерти. МОГО Мюзик се гордее с иновативна образователна програма, която е тясно свързана с философията на компанията.


CoVarna е документален сериал за късометражно кино, заснемайки градски портрети на хората и времето във Варна, България.